Annons

Göta Energi

Göta Energi

Pris från*

39,93 öre/kWh
Baserat på en förbrukning på 2.000 kWh/år.
*förändras kontinuerligt

Innehåll

Göta Energi är ett elbolag som fokuserar på kunden och enkla byten. Deras 100% nöjd kund garanti innebär att de ska erbjuda snabb service, fria byten och flytthjälp. Dessutom har de flera erbjudanden som kan passa allt från unga studenter till äldre arbetare och pensionärer. 

Göta Energi elpris och elavtal

Göta Energi har en månadsavgift som baseras på din elanvändning, utöver detta tillkommer en kostnad beroende på om du valt ett fast elavtal eller ett rörligt. Om du inte kan bestämma dig kan du även teckna deras mixade avtal.

 

Fast elavtal

Om du vill känna dig trygg och inte besväras av några oväntade kostnader, kan du teckna ett fast elavtal. Hos Göta Energi innebär detta att du binder dig i 18 månader och får trettio dagars uppsägningstid.  

 

Rörligt elavtal/ Timpris

Om du väljer ett rörligt elavtal hos Göta Energi tillkommer ingen bindningstid men du har en uppsägningstid på 90 dagar. Utöver detta har de ett lågt påslag, endast 1 öre/kWh. Om du istället väljer ett timpris tillkommer en fast månadsavgift på 39 kr. 

Erbjudanden

Om man väljer Göta Energi kan man ta del av flera erbjudanden:

Bonus Timmen:

Som kund hos Göta Energi kan du ta del av bonus timmen varje dag. Detta innebär att du får en timme gratis el.

Studenterbjudande:

Om du väljer att teckna ett rörligt avtal som student kan du ta del av nio fria månadsavgifter.

55+ erbjudande:

Om du som är 55+ tecknar ett rörligt avtal hos Göta Energi,  kan du nyttja 500 kr rabatt på några av Sveriges största matbutiker.

Göta energi omdöme

Göta Energi omdömen är mycket positiva. Tack vare Göta Energis kontakt, kundfokus samt deras värdefulla erbjudanden har de mycket nöjda kunder.

FAQ – vanliga frågor och svar

Kan man lita på Göta Energi?

Ja, Man kan lita på Göta Energi. De är certifierade som en schysst elhandlare, dessutom har de mycket nöjda kunder.