Annons

Greenely

Tyvärr hittade vi inga produkter som matchade dina sökkriterier hos det aktuella energibolaget. Istället har vi valt ut några av de mest populära elaffärerna från andra företag. Jämför nedan och hitta ett alternativ.

Greenely

Pris från*

102,73 öre/kWh
Baserat på en förbrukning på 20.000 kWh/år.
*förändras kontinuerligt

Innehåll

Greenely är ett nytänkande företag som sedan år 2018 hjälpt kunder sänka sina elkostnader. Sedan deras start har 200 000 användare fått hjälp att få kontroll över sin elkonsumtion. Greenly vill även hjälpa hushållen att med smart teknik kunna förbättra sin energiförbrukning, vilket även hjälper dig att spara pengar på el.

Greenely elavtal

Hos Greenely elavtal erbjuds ett timprisavtal som innebär att du betalar de priset som elen kostar under de timmarna du använder den. Detta till skillnad från ett rörligt eller fast elpris som tar ett genomsnittspris under en viss period. Med timprisavtal kan du därför utnyttja elen på de billigaste tidpunkterna under dagen. Vilka dessa timmar är kan du hålla koll på med hjälp av deras app. På appen kan du se priset för nästa dag och välja att utnyttja elen under de billigaste timmarna. Detta ger dig som kund större möjlighet att påverka din elkostnad.

greenely_logo
greenely_logo

Greenely omdöme

Det som sticker ut med Greenely omdöme är att de fått bra kritik för att ge lättläst och transparent statistik till sina kunder. Detta gör de även på ett enkelt sätt genom att ha deras app. Att kunna läsa statistiken enkelt är en viktig grund för att kunderna ska kunna spara pengar. Det skapar även en transparens till kunderna som får större frihet att påverka sin elkostnad. Genom att vara uppmärksam på elpriset via appen får du som kund även bra koll på elprisets utveckling. Greenely omdöme är också positivt eftersom de hjälper sina kunder sänka sin elkostnad genom smart teknik som solceller och smart elbilsladdning. På deras hemsida guidar de dig genom smartare val för att spara på elen för en mer hållbar energiförbrukning.